دنیای دانش

به روزترین اخبار و اطلاعات در خصوص حوزه های روز دنیا

دنیای دانش

به روزترین اخبار و اطلاعات در خصوص حوزه های روز دنیا

پیوندها
  • ۰
  • ۰

یکی از تجهیزات بسیار کاربردی در بسیاری از مراکز اداری و تجاری پریز کف خواب می‌باشد. پریز و جعبه کف خواب در جنس‌های گوناگونی مانند فلز یا پلاستیک و همچنین اشکال، ابعاد و ظرفیت‌های مختلفی توسط تولیدکنندگان تولید و در بازار عرضه می‌شوند. پریز کف خواب در مکان‌های مختلفی مانند بیمارستان، فرودگاه و به طور کلی در مکان‌های بزرگ که به نصب تعداد زیادی کلید، پریز و سوکت نیاز دارند، مورد استفاده واقع می‌شود. در واقع استفاده از این باکس‌ها موجب حفظ زیبایی محیط کار می‌شود. باکس کف خواب امروزه با عنوان پریز کف خواب دفنی نیز شناخته شده است دلیل این نامگذاری نصب این باکس‌ها در داخل زمین است. حال اگر مایلید با انواع، کاربرد و یا حتی مراحل نصب پریز کف خواب بیش‌تر آشنا شوید، با ما در ادامه همراه باشید.
کاربرد پریز کف خواب
پریز کف خواب دفنی در مکان‌های مختلفی کاربرد دارند. در واقع به میزانی که مساحت یک مکان یا سازه‌ای که دارای بازدید عمومی است بیش‌تر باشد،‌ به همان میزان استفاده از باکس کف خواب ضروری می‌شود. از جمله اماکنی که از باکس کف خواب استقبال می‌کنند، می‌توان به موارد زیر اشاره داشت.
• بیمارستان‌ها: در مراکز درمانی مانند بیمارستان‌ معمولا در محلی که تجهیزات اتاق عمل وجود دارد، محلی که میز اداری در آن وجود دارد، محل انتظار‌ همراه بیمار
• فرودگاه: در قسمت‌های مختلف برای تجهیزات، محل استراحت مسافران، به طور کلی در مکان‌هایی که می‌توان از پریز کف خواب استفاده کرد
• مراکز اداری و تجاری
• شهربازی
• ساختمان‌های لوکس و شیک مانند بسیاری از هتل‌ها و یا مراکز گردشگری.
• نمایشگاه ماشین
• سالن سینما، نمایش، تئاتر که فضای محدود برای تعبیه و نصب کلید پریز دارند
• مراکز آموزشی مانند مدارس، دانشگاه‌ها و آموزشگاه‌ها همچنین کتابخانه‌ها
• تالارها، سالن‌های پذیرایی مثل رستوران یا کافه
• فروشگاه‌های زنجیره‌ای مانند هایپرمارکت که بزرگ هستد
• از پریز کف خواب در کف کاذب، کف ثابت حفره دار و سطوح بتنی استفاده می‌شود.
مراحل نصب پریز کف خواب
به طور معمول این جعبه‌ها به علت ارتفاع و عمقی که دارند، بیش‌تر در سطوحی که از سطح زمین فاصله دارند، نصب می‌شوند. اگرچه مدل‌های متنوعی از این جعبه‌های کف خواب تولید و در بازار عرضه می‌شوند اما در حالت کلی از نظر ظاهر، عملکرد، امکانات و عمق استاندارد تفاوت خاصی با یک دیگر ندارند. این جعبه‌های کف خواب به صورتی طراحی و تولید شده‌اند که می‌توانید آن‌ها را در بازه زمانی کوتاهی نصب و یا بالعکس جداسازی کنید.‌ طریقه اتصال و نصب جعبه‌های کف خواب به صورت زیر می‌باشد.

گام اول: شما در مرحله اول باید یک مکان دقیق را برای نصب جعبه انتخاب کنید. طبیعتا برای قرار دادن جعبه در داخل سطح باید یک دهانه یا حفره وجود داشته باشد. بنابراین یک حفره ایجاد کنید.‌ برای ایجاد حفره به تجهیزات خاصی احتیاج دارید به عنوان مثال کف سرامیک، بتنی و یا چوبی به ابزارآلات خاصی احتیاج دارد. بهتر است از یک متخصص کمک بگیرید چراکه ایجاد حفره یک کار تخصصی است. همانگونه که می‌دانید اگر حفره شما بزرگ باشد باید از سایزهای بزرگ‌تر جعبه استفاده کنید. همچنین فراموش نکنید که اگر جعبه‌ها را از قبل سیم کشی نکرده باشید، برای سیم کشی به یک برقکار واجد شرایط احتیاج دارید.
گام دوم: پس از آماده کردن جعبه و بررسی اتصالات موجود، نوبت آن رسیده است که بدانید کابل‌های زیر کف در کدام جهت کار می‌کند. سپس باید ناک اوت موجود در جعبه را حذف کنید. ناک اوت سوراخ‌های دایره‌ای شکل می‌باشد که کابل‌های برق از طریق آن‌ها به داخل جعبه‌ متصل می‌شوند. حال باید جعبه کف خواب در موقعیت درست برای اتصالات الکتریکی قرار دهید. مدل‌هایی که به روزتر هستند، نیازی به جدا کردن درپوش ندارند و به سرعت نصب می‌شوند اما با این حال جعبه‌هایی وجود دارند که دارای درپوش محافظ هستند و شما برای نصب این نوع جعبه ابتدا باید درپوش را جدا کنید و بعد نصب کنید و پس از نصب دوباره درپوش را متصل کنید.
گام سوم: پس از قرار دادن جعبه، همزمان به دو طرف جعبه فشار وارد کنید تا به خوبی نصب شود. اگر جعبه‌ای استاندارد باشد دارای گیره ضامن دار قابل تنظیم است و شما با چرخاندن آن‌ها می‌توانید جعبه را در جای خود ثابت کنید. اکنون اتصالات و درپوش را که جدا کرده بودید مجدد نصب کنید. اگر خودتان سیم کشی را انجام می‌دهید از خاموش کردن مدار برق غافل نشوید چراکه خطر برق گرفتگی وجود دارد.
 

  • ۰۲/۰۹/۱۱
  • ساناز برکت

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی