دنیای دانش

به روزترین اخبار و اطلاعات در خصوص حوزه های روز دنیا

دنیای دانش

به روزترین اخبار و اطلاعات در خصوص حوزه های روز دنیا

پیوندها
  • ۰
  • ۰

واژه تابلو مخابراتی در زبان انگلیسی از کلمه Main Distribution Frame گرفته شده است، نام دیگر تابلو مخابراتی ، تابلوی توزیع می باشد. این تابلو توزیع مخابراتی ، شامل ۳ دسته می باشد که عبارتند از افقی، عمودی و افقی و عمودی به شکل همزمان باهم، همچنین رنگ این تابلوها به رنگ سفید می باشد.

در واقع تابلو مخابراتی یک محفظه تجهیزات مخابراتی است که از آن برای سلامت نگه داشتن کابل و سیم های مخابراتی و برقی در برابر حوادث طبیعی و غیر طبیعی استفاده می شود، همچنین این محفظه ها از به خطر افتادن سلامت انسان هم جلوگیری می کند، این محفظه ها ( تابلو ) به دو صورت نصب می شود.

۱. نصب تابلو مخابراتی بر روی دیوار

۲. قرار گیری تابلو مخابراتی در محیط هایی مانند سالن ها

برای درک بیشتری از تابلوهای مخابراتی به مثال زیر توجه نمایید. تصور کنید این باکس ها وجود نداشتند و کابل ها و سیم ها آزادانه در معرض دید عموم مردم بود، برخی از افراد مانند کودکان ممکن بود از روی کنجکاوی با آن تماس پیدا می کردند که در این صورت هم جان کودک به خطر می افتاد و هم ممکن بود اتفاقات سخت و جبران ناپذیری رخ دهد، چنین مواردی سبب شد تا تولیدکنندگان اقدام به تولید چنین باکس هایی کنند، که این اقدام باعث حفظ سلامت انسان ها شده و همچنین سبب زیبایی ظاهر فضای شهری خواهد شد.

تابلو مخابراتی شامل چند نوع کابل و سیم می باشد که در این قسمت برای شما شرح می دهیم‌:

تابلوهایی که در مراکز تلفن مورد استفاده است.
تابلوهایی که شامل سیم هایی است که سبب ارتباط مشترکان با یکدیگر می گردد.
تابلو مخابراتی شامل سیم ها و کابل هایی که متصل به تجهیزات دیگر این تابلو هستند.
خرید انواع تابلو تلفنی

پست مخابراتی یا جعبه مخابراتی روی دیوارهای خانه‌ها و یا کوچه‌ها دیده می‌شود که مخابرات از این پست‌های تلفنی برای راحت کردن ارتباطات استفاده می‌کند. به عبارت ساده‌تر برای تصویر و تلفن هر محله لازم است که کابل کشی برق تا یک نقطه به عنوان محل تقسیم انجام شود.

این نقطه تقسیم باعث می‌شود بتوانیم از یک تلفن یا کابل برق در یک کوچه تلفن‌های مختلفی را در آن کوچه یا محله راه اندازی و اجراء کنند. همین مسئله منجر شده از این جعبه مخابراتی برای تقسیم کردن خطوط تلفن در یک محله استفاده کنند. یک کابلی که ظرفیت بالایی دارند را نمی‌توان به صورت مستقیم به تلفن متصل کنیم بنابراین برای اتصال آن باید به پست مخابراتی رجوع کرد و ظرفیت را بین تلفن‌های مختلف تقسیم کرد. در این صورت است که می‌توان به بهترین شکل از تمام تلفن‌ها استفاده کرد.

راه اندازی این جعبه‌های مخابراتی از طریق زوج سیم‌ها صورت می‌گیرد. در حالت کلی پست‌های مخابراتی از نظر جنسی که دارند به دو دسته تقسیم می‌شوند. برای ساخت دسته اول آن‌ها از مواد پلاستیکی استفاده شده به همین دلیل قیمت ارزانی دارند وبی‌عیب و نقص هم نیستند. معایب این پست‌ها باعث شده کارایی خود را از دست بدهند و کمتر استفاده شوند.

اما دسته دوم این جعبه‌ها را از فلز می‌سازند که استحکام پایداری آن‌ها به مراتب بالاتر است. فلزی بودن این پست‌ها یک مزیت است اما گاهی اوقات اگر عیبی در آن‌ها دیده شود احتمال دارد که افراد دچار مشکل شوند. پست‌های مخابراتی از نظر کاربردهای محیطی هم به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شوند.

برای مثال پست‌های معمولی و بارانی را می‌توان نام برد که نوع معمولی در محیط‌های بسته کاربرد دارند اما پست‌های بارانی در محیط‌های عمومی و روباز کاربرد دارند. در پست‌های بارانی برای اتصالات ورودی و خروجی عایقی استفاده شده که سطح ایمنی را افزایش می‌دهد.
لینک های مرتبط:
تابلو مخابراتی
جعبه تقسیم تلفن کروز
تجهیزات مخابراتی
 

  • ۰۲/۰۶/۱۳
  • ساناز برکت

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی